Atelier etichete textile

Atelier etichete textile imprimate, pentru haine sau orice produs textil, tiparite pe satin, poliester, nylon, bumbac, TPU etc... sau tesute tip damasc sub forma de etichete de brand sau etichete de compozitie

Suntem o echipa tanara, pregatita sa facem fata noilor provocari, folosim doar materiale de calitate superioara si metode de ultima generatie, pentru ca fiecare client sa fie multumit de produsul finit.

Atelier etichete textile

Atelier Etichete Textile


 • Prin atelierul de etichete va putem crea etichete de marca cu numele companiei si logo-ul dvs..
  Se pot include compozitia tesaturii, instructiuni de ingrijire a spalarii si avertismente de siguranta, daca este necesar.

  Va putem adauga, de asemenea, marca / logo-ul si marimea la aceste etichete daca preferati sa aveti o singura eticheta pe hainele dvs.
  De asemenea realizam etichete de compozitie, etichete de marimi sau etichete brand

  Etichetele pentru haine nu lipsesc de pe rochii, bluze, camasi, pantaloni, costume, lenjeria intima, lenjerie de corp, articole casual sau business

 • Detalii si pret: contact
 • Comenzi minime: Etichete compozitie


Lucram neobosit pentru a ne optimiza facilitatile de productie pentru durabilitate, siguranta si capacitatea de a livra in mod constant un produs personalizat de inalta calitate. Investim puternic in capacitatile noastre de productie si asistenta pentru clienti si ne asiguram ca fiecare comanda este examinata de oameni cu experienta reala, care stiu cum sa ajute la realizarea unei etichete care arata bine si care poate fi aplicata cu usurinta. • Etichetele de compozitie sunt esentiale atunci cand luati decizia de a cumpara articole, in special imbracaminte.
  Fara indrumarea unei etichete exacte de ingrijire sau de continut, nu s-ar sti cum sa ingrijesti corect o anumita imbracaminte care, pe termen lung, ar putea strica materialul.

  Esti in cautare de etichete textile pentru articole vestimentare? Solicita oferta.
  Personalizam la comanda etichete din satin si poliamida sau carton.

  Solutii multiple pentru etichetarea produselor textile. Eticheta tesuta este foarte rezistenta la spalare, fierbere, spalare chimica, umiditate si temperaturi ridicate


 • Detalii si pret: Calculator pret etichete textile
 • Comenzi minime: Etichete compozitie haine
 • Modele de etichete: Modele Etichete Haine
etitex atelier


ETITECH SRL, Brasov 0770 40 30 20atelier etichetare
 • Spune-le clientilor din ce este fabricat produsul tau si cum sa-l ingrijeasca cu o eticheta de ingrijire atasata la imbracaminte.
  Oricine vinde imbracaminte sau textile pentru uz zilnic trebuie sa respecte obligatia de etichetare a textilelor. in acest scop, etichetele noastre de ingrijire sunt alegerea potrivita.
  Indiferent daca aveti nevoie de cantitati mici sau mari, cu simbolurile noastre standardizate de ingrijire va puteti indeplini cu usurinta aceasta obligatie
  O eticheta de compozitie adecvata contribuie la durata de viata a articolelor de imbracaminte si arata unde a fost produsa imbracamintea.
  De asemenea, este posibil sa adaugati informatii suplimentare la o eticheta de imbracaminte, cum ar fi numele marcii dvs., adresa unui site web, materialele din care este confectionata imbracamintea sau cât de ecologica este imbracamintea.

 • Detalii si pret: Calculator pret etichete textile
 • Comenzi minime: Etichete Carton • ETITECH specializat si în furnizarea de etichete imprimate, etichete tesute, etichete de carton si orice alt tip de etichete doriti care sunt utilizate in industria textila, dar nu numai.
  Se folosesc pentru realizarea etichetelor de compozitie, de brand sau pentru definirea marimilor.
  Etichetele din material textil sunt utilizate de catre firmele de imbracaminte pentru a marca produsele confectionate cu brandul sub care lucreaza

  Detaliile aparent banale precum etichetele ofera valoare articolelor textile. Etichetele pentru haine confera personalitate pieselor pe care sunt aplicate.

 • Detalii si pret: contact
 • Comenzi minime: etichete satin
etichete textile oeko texDaca doriti ca fiecare dintre articolele dvs. de imbracaminte sa fie unica, va oferim o eticheta imprimata care incorporeaza numerotarea secventiala. Aceste etichete sunt imprimate in grupuri de numere secventiale pentru a se asigura ca fiecare piesa de imbracaminte are propriul sau identificator unic, ideal pentru tiraje in editie limitata.