Etichete

Furnizor de etichete textile pentru haine si confectii textile
Producem pe baza de comanda etichete textile, etichete compozitie, etichete marimi sau etichete tesute, destinate pentru haine sau confectii textile

  • Spune-le clientilor din ce este fabricat produsul tau si cum sa-l ingrijeasca cu o eticheta de ingrijire atasata la imbracaminte.
    Oricine vinde imbracaminte sau textile pentru uz zilnic trebuie sa respecte obligatia de etichetare a textilelor. in acest scop, etichetele noastre de ingrijire sunt alegerea potrivita.
    Indiferent daca aveti nevoie de cantitati mici sau mari, cu simbolurile noastre standardizate de ingrijire va puteti indeplini cu usurinta aceasta obligatie

  • Detalii si pret: Etichete textile satinO eticheta de compozitie adecvata contribuie la durata de viata a articolelor de imbracaminte si arata unde a fost produsa imbracamintea.
De asemenea, este posibil sa adaugati informatii suplimentare la o eticheta de imbracaminte, cum ar fi numele marcii dvs., adresa unui site web, materialele din care este confectionata imbracamintea sau cât de ecologica este imbracamintea.


etichete haine etitexEtichetarea produselor textile prezinta modul in care un utilizator ar trebui sa aiba grija de o anumita imbracaminte sau produs textil.
Eticheta ofera lucruri de facut sau de evitat la curatarea sau ingrijirea produsului.

Etichete haine personalizate, simplu de aplicat / cusut si rezistente, ideale pentru imbracaminte, confectii sau alte produse textile. Se pot imprima cu compozitia tesaturii, instructiunile de ingrijire si intretinere specifice materialelor folosite. De asemenea, se poate adauga marca si marimea la aceste etichete daca preferati sa aveti o singura eticheta pe articolele de imbracaminte.Standardul obligatoriu impune ca produsele textile, inclusiv imbracamintea, textilele, mobilierul si pielea, sa aiba atasate la articol instructiuni adecvate de etichetare.
Nu uitati pictogramele instructiunilor de spalare care trebuie imprimate pe etichetele de compozitie.

Vezi modele de etichete: Modele Etichete Textile


etichete satin taiate ultrasonicetiTech - Calitate, termen scurt de productie, preturi de fabrica