Etichete carton haine

Etichetele din carton pentru haine sunt o solutie premium pentru afisarea informatiilor de brand, din industria confectiilor textile. Sunt foarte potrivite pentru haine si produse de incaltaminte cat si pentru genti si bijuterii etc...


Etichete carton haine personalizate


 • ETITECH va propune o gama variata de etichete carton personalizate, pentru a va pune mai bine in evidenta produsele firmei dumneavoastra.
  Acestea se adreseaza in special industriei de textile si dau personalitate articolelor vestimentare.
  Etichetele din carton sunt folosite pentru a prezenta brandul. Acestea adauga valoare articolelor dvs. de imbracaminte prin indentificarea puternica pe care o dau brand-ului si produselor dvs. prin prezentarea intr-un mod sofisticat si profesional.
  Etichetele din carton sunt un marcaj universal axat pe diferite tipuri de produse. Acestea vor creste gradul de constientizare si popularitatea marcii, ele vor oferi originalitate produselor si a producatorului.
  La fabricarea etichetelor se folosesc echipamente moderne de imprimare, tipul acestuia este selectat tinand cont de metoda de imprimare utilizata. In functie de tiraj, marcajul grafic este imprimat folio sau digital

 • Detalii si pret: contact
 • Comenzi minime: Etichete Carton haine
etichete carton personalizate


we care labels
" We CARE labels " - Etitech SRL - Brasov - 0770403020

Esti in cautare de etichete din carton personalizate pentru haine sau articole vestimentare?
Solicita oferta noastra Contact