Etichete Haine

Etichete personalizate pentru haine, productie etichete textile imprimate pentru haine si confectii textile

Diferite modele de etichete pentru haine sau orice produs textil. Personalozate prin imprimare pe satin, nylon, bumbac, TPU etc... sau tesute tip damasc

Etichete Haine

Etichetele pentru haine contin informatii legate de modul de utilizarea al produselor, detalii privind compozitia materialului din care este realizat articolul vestimentar.
Pe aceasi eticheta pot fi inscriptionate si recomandarile producatorilor sau date de identificae al acestora, precum detalii legate de modul de curatare, calcare, intretinere.

Etichetele pentru haine nu lipsesc de pe rochii, bluze, camasi, pantaloni, costume, lenjeria intima, lenjerie de corp, articole casual sau business

Comanda acum ...
etichete haine personalizate
etichetare haine

Etichetarea produselor textile

Etichete textile sunt utilizate in industria textila, dar nu numai. Se folosesc pentru realizarea etichetelor de compozitie, de brand sau pentru definirea marimilor.
Etichetele din material textil sunt utilizate de catre firmele de imbracaminte pentru a marca produsele confectionate cu brandul sub care lucreaza

Detaliile aparent banale precum etichetele ofera valoare articolelor textile. Etichetele pentru haine confera personalitate pieselor pe care sunt aplicate.

etichete compozitie...

Etichetare

Conform legislatiei nici un articol textil nu poate fi comercializat fara etichete textile. Pentru ca pe aceste sunt mentionate informatiile esentiale legate de tipul materialelor si datele de identificare a producatorului.

Etichetele de pe haine contin o multime de informatii utile si simboluri care te ghideaza cum sa le cureti, cum sa le speli si cum sa le intretii frumoase. Chiar daca sunt enervante uneori, etichetele de pe haine te ajuta sa faci diferenta dintre materialele de calitate si cele de duzina.

etichete carton ...

etichetare
etichete pentru haine

Etichete pentru haine

Etichetele pentru haine reprezinta o componenta importanta in prezentarea unui produs textil, prin urmare este esential ca acestea sa fie produse la un nivel inalt de calitate, simplu de aplicat si rezistente.

Ca si principala compozitie a texturii mentionam poliamida sau nylon, acestea fiind cele mai utilizate etichete de intretinere pentru haine si confectii textile, folosite pentru etichete de compozitie si marime in industia textila sau expunere a brand-ului sau producatorului.

Oferim servicii de tiparire etichete hang tag pentru haine, diferite modele de etichete din carton personalizate la comanda.

etichete pentru haine