Etichetele din satin (polyester satinat) sunt o solutie premium pentru afisarea informatiilor de brand, compozitie, intretinere, si marime din industria confectiilor textile. Satinul este rezistenta la apa, detergent, calcare si curatare chimica.

Suntem specializati in fabricarea si imprimarea etichetelor de compozitie din satin pentru haine si alte produse tehnice, cu finisare prin taiere ultrasonica (taiere cu ultrasunete)


Etichete Satin personalizate


 • Eticheta de brand sau compozitie din satin este o eticheta principala imprimata cu instructiunile de spalare si ingrijire pentru haine si articolele textile sau alte articole din tesatura.
  Asadar, il folosim adesea pentru a explica materialul articolelor dvs. si producatorul acesteia, dar putem adauga logo-ul marcii dumneavoastra sau orice alte detalii dorite precum date variabile complexe, dimensiuni internationale, instructiuni de ingrijire multilingve, informatii despre tara de origine si coduri de produs pentru a ajuta la comunicarea informatiilor importante catre consumator intr-un mod atragator din punct de vedere vizual.

 • Detalii si pret: Calculator pret etichete textile
 • Comenzi minime: Etichete Satin
etichete textile satin


we care labels
" We CARE labels " - Etitech SRL - Brasov - 0770403020

Esti in cautare de etichete din satin personalizate pentru haine sau articole vestimentare?
Solicita oferta noastra Contact


etichete satin

Compozitie Satin personalizat

 • - Caracteristici: durabil, moale la atingere, confortabil, rezistent la uzura, suprafata neteda;
  - Tip eticheta: etichete de brand, eticheta principala de cusut, eticheta de compozitie a imbracamintei;
  - Utilizare: imbracaminte, lenjerie, costume, camasi, genti, esarfe, sepci;
  - Culoare: predominant alb, negru precum si alte culori;
  - Dimensiune: personalizabil, conform dimensiuni client din 5 in 5 mm;
  - Latime intre 10mm si 50mm
  - Lungime intre 50mm si 300mm
  - Stilul de pliere: pliat central / pliere la capete / taiere dreapta la rece / taiere dreapta ultrasonic;
  - Metoda de imprimare: imprimare cu rasina, imprimare de inalta rezolutie, etc;
  - Comanda minima: 100 buc/marime/model;

 • Detalii si pret: Calculator pret etichete textile
 • Comenzi minime: Etichete brand


Daca doriti ca fiecare dintre articolele dvs. de imbracaminte sa fie unica, va oferim o eticheta imprimata care incorporeaza numerotarea secventiala. Aceste etichete sunt imprimate in grupuri de numere secventiale pentru a se asigura ca fiecare piesa de imbracaminte are propriul sau identificator unic, ideal pentru tiraje in editie limitata.


etichete personalizate satin

Poliester satinat

 • Etichetele imprimate din satin sunt grozave pentru tricouri, imbracaminte pentru sugari sau lenjerie, deoarece sunt foarte moi si matasoase ca textura, pastrand in acelasi timp forma finala a etichetei. Materialul satinat are o stralucire care poate adauga eleganta produsului dumneavoastra. Etichetele de imbracaminte din satin sunt, de asemenea, excelente ca etichete de compozitie si ingrijire datorita fundalului sau elegant.

  Etichetele de imbracaminte din satin imprimate ofera o senzatie super moale si matasoasa. Materialul este foarte confortabil la atingere si sunt alegerea perfecta pentru aplicatiile in contact cu pielea. Sunt alegerea obisnuita pentru etichetele de compozitie si ingrijire intalnite pe majoritatea articolelor de imbracaminte.

  Poti comanda aici:

  - Etichete compozitie satin
  - Etichete de brand din satin

  sau ne poti contacta pentru alte marimi

 • Detalii si pret: Calculator pret etichete textile
 • Comenzi minime: Etichete Brand
 • Solicita mostre etichete textile


Furnizam etichete personalizate de brand si compozitie / ingrijire din satin pentru marci de imbracaminte si case de moda. Etichetele sunt ideale pentru toate tipurile de hainele si imbracaminte personalizate, cum ar fi paltoane, tricouri, jachete, costume, rochii, pulovere, haine pentru bebelusi, etc.